Rendezvénytechnika a svájci gyógyszergyár számára

Speciális igényű színpadterületek

Három nézőtéren zoom színpadi emelvényeket helyeztek el, fokozatmentesen állítható magasságú színpadként. A színpadi emelvényeket egy személy könnyen kezelheti egy olyan hajtással, amely a színpad tetejére csatlakoztatható, és milliméteres pontossággal a kívánt magasságba állítható. A színpadi peronokra telepített médiatechnológiai beépülő modulok hozzáférési pontjai a színpadi peronokba vannak telepítve. Különleges fénypont az elegáns parkettával ellátott, körkörös felület, amelynek erezete pontosan az egyik színpadi dobogóról a másikra fut, és zökkenőmentesen halad tovább a környező szárazföldi padlóba. Ezenkívül minden sarkot megvágtak, elegáns megjelenést teremtve, amely a szemináriumi termek hangulatának részévé válik. A Zoom platform platformjainak színpadi területébe integráltak egy motoros emelőplatformot Serapid tolóláncos hajtással, amely ugyanolyan megjelenésű volt. Ez a kerekesszéket használók és egyéb terhek emelésére szolgál a megfelelő színpadi szintre.

Motor vászonok

A két kisebb nézőtér motoros képernyőit nyolc méter széles és öt méter magas méretben tervezték, mint egy Superflat típusú görgős képernyőt, oldalirányú feszítőmechanizmussal. A nagy teremben egy T-ROLL típusú motoros képernyőt használnak, amelynek méretei 12 x 9m.

Világítási vonatok

A fényhúzókat a SIL3 szerinti kábeldob-meghajtók tervezték.

Acélszerkezet

A teljes műszaki mennyezetet, beleértve a karbantartási folyosókat és a szereléshez szükséges alépítményt, valamint a csörlőket és a teljes csarnokmennyezetet, a mi megbízásunkból gyártották és szerelték fel.

Függönysínek és függönyhúzók

Két kisebb előadóteremben projektfüggönysíneket használnak, amelyek fölött akusztikus függönyöket mozgatnak, amelyek szintén a szoba sötétítésére szolgálnak. A nagy nézőtéren egy Type Universal függönymozgató mozgatja a sötétítő és akusztikus függönyt, amely két, egyenként 16x9 méteres részből áll.

Vezérlő

A meghajtók vezérlése és működtetése SIL3 típusú hajtásvezérléssel történik.

Projekt- és építkezési menedzsment a fent említett szakmákhoz

A TÜCHLER volt az összes fent említett üzletág kivitelezője, és ezért felelős volt azok teljes tervezéséért, gyártásáért és összeszereléséért.

CH_Kaiseraugst_Auditorium A_Bühnenpodeste Zoom Bühne Seite und Rollbildwand Planlage
CH_Kaiseraugst_Auditorium A_Totale Saal mit Bühne aus Bühnepodest Zoom und Motorpodest Front seitlich-Bearbeitet_80dpi_1000pi
CH_Kaiseraugst_Auditorium A_Totale Saal mit Bühne aus Bühnenpodest Zoom und Motorpodest Front _80dpi_1000pi
CH_Kaiseraugst_Audiorium B_Bühnenpodest Zoom_Abtreppung
CH_Kaiseraugst_Audiorium C_Bühnenpodest Zoom_Abtreppung
CH_Kaiseraugst_Auditorium A_Parksituation_Akustikvorhang_80dpi_1000pi

AÜ 250723